WTF?! Vrouwen ter bescherming achter hekken in Berlijn?!

Het moet niet gekker worden in deze verknipte wereld… Vandaag lees ik in het AD dat er tijdens de Nieuwjaarsviering bij de Brandenburger Tor in Berlijn speciale zones voor vrouwen worden ingericht. Dit moet voorkomen dat mannen met grijpgrage handjes de dames lastig gaan vallen op deze avond. Men is bang voor massa-aanrandingen.

Dit naar aanleiding van de incidenten van twee jaar geleden toen Noord Afrikaanse viezerikjes zich vergrepen aan honderden feestvierende dames in Keulen. De dames werden beroofd, seksueel geïntimideerd, aangerand en in sommige gevallen zelfs verkracht. Ziek, ja. Maar nog veel zieker dat wel blijkbaar in een wereld wonen waar we ons moeten beschermen tegen dit soort types. Een beetje een omgekeerde wereld, want volgens mij hoort er een groot hek om deze mannetjes te staan. Een gevangenis heet dit. Nu mogen de dames zich op deze avond dus vertoeven in tenten en achter hekken, die er speciaal gezet zijn om vrouwen te beschermen tegen deze mongolen. Nee, nu voelen we ons als vrouwen echt een stuk veiliger.

Het lijkt alsof we weer een stap terug in de tijd moeten doen. Decennia lang worden meisjes en vrouwen onderdrukt, klein gehouden en zelfs mishandeld. Nu moeten we dus blijkbaar zelfs in Europa vrouwen gaan kooien om ze te beschermen tegen een groep die vindt dat ze alles mogen doen met een vrouw die in het openbaar drinkt, een kort rokje of decolleté toont of zelfs alleen maar parfum op heeft.

Een speciale vrouwenzone dus. En er mag geen alcohol geschonken worden. Feestelijk, nietwaar? En dat in Berlijn. Het enige dat nog ontbreekt is een muur. We zijn weer terug bij af…

Foto: Pixabay

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vuurwerk… ik haat het!

Next Story »

Lieve boef, wat ben je toch een boefje…

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close