Wordt Erland Galjaard fulltime DJ?

Vandaag werd bekend gemaakt dat programma-directeur van RTL, Erland Galjaard, na 21 jaar bij de zender, opstapt. Na 31 maart is het over en uit met de echtgenoot van Wendy van Dijk bij RTL. In een persbericht laat hij weten: “Na 21 jaar wil ik ontdekken wat er gebeurt als ik uit die hectiek stap en m’n creativiteit op andere vlakken inzet. Ik ga voor de verandering eens van RTL genieten alleen als kijker. Wat daarna komt, heb ik nog niet besloten.”

Wij denken echter wel te weten wat Erland de komende tijd gaat doen. Wij vermoeden dat hij zich voorlopig fulltime gaat storten op Soulvation, de Dance/DJ formatie die de voormalig RTL topman vormt samen met Ronald Molendijk. De afgelopen maanden waren de twee al druk bezig met het produceren van muziek en dat lijkt hem zeer goed te bevallen.

De formatie Soulvation bestond echter al langer. Vanaf 2001 hadden zij diverse kleine hitjes en bestond deze uit onder meer Ronald Molendijk, Caroline Dest, Marloes Nova (de vrouw van Jochem Myjer) en Jeroen Rietbergen (de vriend van Linda de Mol). Nu is deze omgedoopt tot het DJ duo, bestaande uit Erland en Ronald, dat stevige clubhouse produceert. Niet geheel toevallig lijkt het ons, dat Erland nu RTL verlaat, terwijl het duo binnenkort de eerste E.P. met eigen materiaal uitbrengt.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hummus is het nieuwe goud!

Next Story »

Lieve Stephan Bouwman

Whatever

Wat denk jij dan?!

Heb jij ook Five Guys al geprobeerd? Wat vond je er van?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close