Win kaarten voor First Kiss!

Queen of Jetlags, Koen Kardashian, Marije Zuurveld, Jeroen van Holland, Jessie Maya… zeggen deze namen jou wat? Dan hebben we zeker wat leuks voor je! Vanaf 6 december draait namelijk de film First Kiss in de Nederlandse bioscopen met onder meer bovenstaande YouTubers in de hoofdrollen. En wij mogen 2 x 2 gratis kaartjes weggeven!

De bioscoopfilm First Kiss is dé film over make-up, social media, liefde en vriendschap. First Kiss gaat over een gelijknamig cosmeticabedrijf dat nummer 1 is op het gebied van lipstick en stevige concurrentie krijgt van het cosmeticabedrijf Couleur de Paris. Bij First Kiss werken Bobby, vertolkt door YouTube-talent Marije Zuurveld, en Marlin, gespeeld door Jeroen van Holland. Zij worden op het witte doek vergezeld door onder anderen de stijlvolle Noor de Groot, bekend van haar YouTube-kanaal en Instagram-pagina Queen of Jetlags.

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan’s dochter, Roos (Vajèn van den Bosch), is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow “Give Roos a Kiss”, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, hét imponerende cosmeticabedrijf van Jeanette (Caroline De Bruijn) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die haar zinnen heeft gezet op First Kiss. Als Susan een overname weigert, is Jeanette uit op wraak en doet ze er alles aan om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt hiervoor de knappe fotograaf Yannick (Buddy Vedder) in, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan… Bekijk de video hieronder!

‘First Kiss’ is geproduceerd door Just Productions en Gates Pictures, die na ‘De Familie Slim’ voor de tweede keer hun krachten bundelen. De regie is in handen van Roy Poortmans (‘De Familie Slim’) en het scenario is geschreven door Dick Bouquet (‘Fashion Chicks’, ‘Verliefd op Ibiza’). De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’).

WIN!
Wil jij kans maken op kaarten voor deze leuke bioscoophit? Vertel ons wie jouw favoriete YouTuber is uit deze film en waarom! Reageer via onze Facebook pagina in de First Kiss post (en like meteen even onze pagina!)
Heb je geen Facebook? Stuur dan je reactie via e-mail.

Meedoen met deze winactie kan tot en met 25 november a.s!

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Help, mijn DNA is van slag!

Whatever

Wat denk jij dan?!

Vrouwen in het leger...

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close