SBS7 ‘John de Mol’ blijkt fietsenmaker

Wij vinden het wel een stunt eigenlijk. Via het Nederlands Medianetwerk kwam gisteren het ‘breaking news’ dat John de Mol zou komen met ‘mannenzender’ SBS7. In het achterhoofd houdend dat RTL7 ‘meer voor mannen’ is, op zich niet zo’n hele rare stap. Enkele media zoals DutchCowboys en Televizier sprongen er meteen bovenop en plaatsten het bericht. Enkele uren later werd het bericht ingetrokken en bleek onwaar te zijn, waarna de betreffende media ook het nieuwsbericht verwijderden…

Wat is er nu daadwerkelijk aan de hand? Vanmorgen kwam er duidelijkheid. Achter SBS7 zaten The Bucket Boys. Presentatoren Thijs en Joep hadden namelijk op hun Bucketlist staan om samen te werken met Nederlands grootste TV-man John de Mol. Aangezien het niet heel makkelijk is om de mediamagnaat te spreken, moesten de mannen creatief zijn. Via een vriend kregen zij de website SBS7.nl, de ideale basis voor een goede grap.

Ze richtten officieel SBS7 BV op, omdat dat ze juridisch gezien toestemming gaf om de naam te gebruiken. Ze bouwden een officiële website met daarop een gelikte trailer waarin opkomende presentatoren te zien waren die allen beweerden te presenteren voor de nieuwe mannenzender. Als klap op de vuurpijl regelden ze zelfs een eigen John de Mol, een Brabantse fietsenmaker, want dan konden ze John de Mol officieel quoten in het persbericht. Met zijn drieën bezochten ze de notaris en SBS7 was een feit! Sla het KVK register open en je ziet dat John de Mol officieel directeur is van SBS7 BV.

Het persbericht ging de deur uit en sneller dan verwacht kregen de mannen een belletje van Talpa. “Ik wil niet dreigen, maar ik zou hier snel mee ophouden”. Ja, daar schrokken de heren wel een beetje van. Het  was allemaal veel onschuldiger bedoeld,  dan het leek. Na een sommatie met claim besloten ze de site toch maar offline te halen. Met deze stunt hopen de boys een meeting af te dwingen met John de Mol, als is het alleen maar om een biertje te drinken en te proosten op het leven. De heren hebben in ieder geval gekregen wat ze zochten: aandacht!

Check voor het hele avontuur deze VIDEO:

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beste voornemen is géén gelukkig nieuwjaar

Next Story »

Surrozaadmoeder in de dop

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close