‘Robbie Williams en Jason Orange terug in Take That’

Take That gaat naar eigen zeggen vrijdag a.s. spectaculair nieuws bekend maken en ondertussen zijn de fans in rep en roer. Met een video op Facebook met de hashtag #30 worden de Thatters alvast geteasd. Wat duidelijk lijkt te zijn, is een aankomende world tour… maar wordt dit met het trio dat nu Take That vormt of keren Robbie Williams en misschien zelfs Jason Orange terug bij de groep?

Volgend jaar (2019) bestaat de groep 30 jaar, nadat deze werd gevormd na een oproep door manager Nigel Martin Smith. Reden voor een feestje dus. In 1996 gingen ze uit elkaar, maar in 2005 maakte Take That een comeback zonder Robbie Williams. In 2010 trad Williams ook weer tot de band toe, maar in 2012 traden ze weer zonder Williams op. Jason Orange stapte vervolgens in 2014 weer uit Take That. Op diverse fanfora is de afbeelding hiernaast verschenen. Maar deze lijkt te zijn gephotoshopt door een hoopvolle fan, of niet?

Ook gaan er geruchten dat de groep na de tour definitief uit elkaar zal gaan. Mede doordat de Facebook pagina van Take That een zwarte header en profielfoto vertoont en de heren op de laatste afbeelding uit elkaar lijken re vallen (zie rechts). Het blijft speculeren. Het zal voor de fans wellicht spannend blijven tot vrijdag…  zie de #tt30 video hieronder.

UPDATE:
Inmiddels is bekend gemaakt dat het om een album en tour gaat, Vooralsnog met de 3 huidige leden; In 2019 bestaat Take That maar liefst dertig jaar en dat is de perfecte reden om al die grote hits weer eens uit te kast te halen met de ‘Greatest Hits Live 2019’ – tour! Op 23 november verschijnt er een Best of album (Odyssey) , met hierop niet alleen de grote hits, maar ook drie nieuwe tracks. Bereid je voor op een avond vol meezingers, in een grootste doch intieme setting samen met Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald!

 

#TT30

Stay tuned… #TT30

Posted by Take That on Monday, September 17, 2018

Share

One Comment

  1. Marieke
    sep 18, 2018

    Aaaah, zou te gek zijn! Spannend!

    Beantwoorden

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

World CleanUp Day! Kom schoonmaken!

Next Story »

Patrick Duffy met Linda de Mol in ‘April, May en June’

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close