Patrick Duffy met Linda de Mol in ‘April, May en June’

Wie is toch die oude man naast Linda de Mol op de foto? Nou, wij moesten ook 2 keer kijken, maar laten we je geheugen even opfrissen. Dallas. Booby Ewing. Ja juist, Patrick Duffy!

De inmiddels bijna 70-jarige Patrick Duffy speelt in de film April, May en June de vader van April, gespeeld door Linda de Mol. Naast zijn rol als Bobby Ewing in de hitserie ‘Dallas’, en was verder o.a. te zien als Mark Harris in de serie ‘Man from Atlantis’.

De Mol speelt in de film de oudste zus April die als tiener bij haar vader in Amerika is gaan wonen en daar in zijn voetsporen is getreden als actrice. Eerder werd al bekend gemaakt dat Elise Schaap en Tjitske Reidinga de overige twee titelrollen, May en June, op zich nemen. De rol van de moeder van de zussen, Mies, zal gespeeld worden door Olga Zuiderhoek. Bas Hoeflaak is gecast als de autistische halfbroer van de zussen. Overige belangrijke bijrollen zijn voor Dragan Bakema, Peter Bolhuis, Mark Rietman en Gijs Scholten van Aschat. 

April, May en June wordt geregisseerd door Will Koopman en draait vanaf 21 maart 2019 in de bioscoop. De opnames zijn op dit moment in volle gang.

Foto: Roy Beusker

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Robbie Williams en Jason Orange terug in Take That’

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close