Now & Wow nu al genomineerd voor award!

Wie herinnert zich de legendarische avonden niet in Club Now & Wow in Rotterdam? Toen nog met stylist Fred van Leer aan de deur als doorbitch. In 2000 ontstond Now & Wow, gerund door creatievelingen Ted Langenbach en Pietra Ligura. Met thema-avonden zoals: Lolita Klup, Hipsters, Elektrische Ballroom, Beatboetiek, Flirt, Kissy Kissy Bang Bang, S.H.I.T. (Sophisticated High International Trash), Soulpunkers op Discospeed en Speedfreax muziek smolten ze beeld, ontwerp, mode, theater en uitvoeringen samen tot een ultieme mix die de vele bezoekers stimuleerde om ook op artistieke wijze deel te nemen. Een jaar of 8 later sloot dit tijdperk.

Een maand geleden op 18 september j.l. opende Club Now & Wow op de zaterdagen weer de deuren in de Maassilo en is nu al een maand later genomineerd voor de Entree Awards 2018 in de categorie ‘Best Nightlife’. Dat werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam bekend gemaakt. Een vakjury van 21 designers, culinaire trendwatchers en conceptontwikkelaars signaleert vijf trends die komende jaren in de Nederlandse horeca terug te zien zijn. Overige genomineerden in deze categorie zijn de Amsterdamse clubs Chin Chin Club, Noorderschip en Duke of Tokyo. De winnaars worden op maandag 26 november 2018 bekend gemaakt in Theater Amsterdam.

De Entree Awards 2018 worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere en mooie Nederlandse restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden. In de categorie ‘Best Nightlife’ – waar club Now&Wow onder valt -wordt gekeken naar een onderscheidend concept, een bijpassend interieur en een waardevolle toevoeging aan de hedendaagse beleving en cultuur van het nachtleven in Nederland. De winnaar van vorig jaar was club Mad Fox in Amsterdam.

Iris Kranenburg, jurylid: “Dat Rotterdam nationaal én internationaal op de kaart staat, komt mede door de kwalitatief goede en vernieuwende horeca in de stad. De nieuwe Now&Wow is daarvan een goed voorbeeld en vult het Rotterdams nachtleven aan met hedendaagse en internationale allure. Hierbij vergeten de ondernemers niet wie ze zelf zijn en denken ze ook aan jonge ondernemers en talenten. De club geeft het nachtleven van Rotterdam dus weer een flinke boost en laat net als vroeger weer zien dat nightlife en Rotterdam hand in hand gaan.”

Wij krijgen spontaan weer zin in een ouderwets avondje clubben in Rotterdam!

Foto: Naomi van Heck

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BAM! Vrouwen ook opgeroepen voor dienstplicht

Whatever

Wat denk jij dan?!

Vrouwen in het leger...

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close