Madonna’s pijnlijke optreden was moordaanslag

Hé, heb jij het al gehoord, of gezien? De inmiddels legendarische moordaanslag op Madonna? Ze trad onlangs LIVE op tijdens de Brit Awards. Ik heb de beelden ondertussen al zo’n 700 keer bekeken en keer op keer gezien hoe ze op keihard op haar gat ging. En ik blijf lachen. Maar alleen omdat het kan, hè. Bedoel, ze had d’r nek wel kunnen breken. Of d’r heup. Ze is tenslotte al 56.

Op Facebook werd (nadat iedereen was bijgekomen van het lachen) meteen een schuldige aangewezen. Wie van de dansers had de bijna dood van The Queen of Pop op zijn geweten? De een riep dit, dan ander dat. Hoofdschuldige: Armani. De cape is namelijk gemaakt door Armani. Armani heeft het ding te strak om d’r nek geknoopt. Daardoor flikkerde Madonna van de trap. Armani heeft op 25 februari 2015 een aanslag op Madonna gepleegd.

Armani komt er natuurlijk gewoon mee weg. Want het is veel makkelijker om gewoon een dansende neger de schuld te geven. Maar dat doe ik niet: I blame Madge. Zij viel immers van de trap! En hoe toevallig is het dat dit gebeurde? Madonna treed eindelijk weer eens op. Madonna  brengt binnenkort een nieuwe plaat uit. Madonna viel niet. Madonna sprong! Oma Ciccone is namelijk heel lenig voor d’r leeftijd en heel goed in het doen van haar eigen publiciteitsstunts. Bam!

“Living For Love” riep ze meteen na haar performance. Nou, van de liefde ken niemand leve hoor. Van een beetje leuk je platen verkopen wel. 6 maart ligt Madonna haar nieuwe album Rebel Heart onder aan de trap… uh… in het schap. Zou jij ‘m 700 keer afspelen?

Share

One Comment

  1. Sas
    feb 27, 2015

    Misschien was het een poging tot zelfmoord? hahahahahah.

    Beantwoorden

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veteren kan heel simpel en snel

Next Story »

Rotterdamse band HeavyLight komt met nieuwe single “Close To You”

Whatever

Wat denk jij dan?!

Vrouwen in het leger...

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close