Lieve Regilio

Lieve Regilio… of moet ik zeggen Dear Regilio? Want je lijkt het Nederlands plots in een aantal jaren helemaal kwijt te zijn. Weet je Regilio, we go way back. Inmiddels meer dan 25 jaar geleden kwamen we vrijwel wekelijks in dezelfde uitgaansgelegenheden in Rotterdam, you know? Je vroeg me gewoon met een Rotterdams accent of ik nog een bacootje wilde. Je zat als Hoogvliets schoffie zelfs bij vrienden van mij in de klas. Ik vraag me opeens af of zij nog herinneren wat jouw cijfer voor Engels was…

Je vindt Nederlands opeens geen leuke taal meer. Nooit gevonden. Je bent zelfs in het Engels opgegroeid. Zeg je. Are you taking me in the meling? Want serieus, Religio, je kan dan sinds een aantal jaar in New York wonen, je Amerikaans is niet bepaald perfect te noemen en dat voor iemand die zegt in het Engels te zijn opgegroeid. En echt, zelfs mensen die al 50 jaar niet meer in Nederland wonen, spreken echt nog steeds heel erg goed Nederlands! Kenny B zou zich omdraaien in zijn graf als ‘ie dood was. Praat Nederlands met me!  My God, ik vind het gewoon respectloos, dat je mensen die je in het Nederlands een vraag stellen, in gebrekkig Engels antwoord geeft. Tenenkrommend. Pijnlijk ook.

Ik weet niet of ik nu medelijden met je moet hebben, dear Regilio, want eigenlijk vind ik het gewoon diep triest. Heb je misschien een paar klappen te veel tegen je hoofd gehad? Zo hard, dat je het Nederlands spontaan vergeten bent? BAM! Je gaat me toch niet wijsmaken dat je tegen je (overigens schitterend mooie) Nederlandse dochters ook Engels praat tegenwoordig? Get real! Heb je nu zelf niet door dat geen mens je zo nog serieus gaat nemen? Je lijkt een parodie van jezelf te worden. Of zelfs een parodie op de Regilio parodie van Edwin Evers. En daar kon ik nog wel om lachen.

Jammer hoor, Regiel, dat je je Nederlandse roots zo verloochent. Ik zou in New York blijven. Forever. Want New York, dat ben jij, heb ik ergens gelezen. RegilioNYC gaat hotels bouwen. Maak ze niet te hoog, hè, die hotels? Want high trees catch a lot of wind. Hoe gaat het heten? Regilio – The Hotel?

Ik zou er nog even over nadenken, want ook ik als Rotterdamse ben ik niet vergeten hoe het met je Regilio – The Shop op de Oude Binnenweg is verlopen. Weet je nog? Toen? Toen je hart nog in Rotterdam lag. En je nog gewoon absolutely Rotterdams sprak… ik weet het nog wel, maar jij bent het blijkbaar helemaal vergeten. Ohjajoh?!

Lees meer Lieve brieven hier. Meer reacties via Facebook. Meer Angel op Twitter.

Share

88 Comments

 1. jan 10, 2016

  Een pracht brief maar hij is totaal niet belangrijk nooit geweest ook!misselijk makend mannetje

  Beantwoorden
 2. coen
  jan 10, 2016

  bluuuuurrrppppppp

  Beantwoorden
 3. foek
  jan 10, 2016

  Dat ze daar nog aandacht aan schenken aan zo’n misselijk makend, en vrouwen slaand mannetje…….!!!!!!

  Beantwoorden
 4. Jaap uit Woudenberg
  jan 10, 2016

  Wie is Regilio Tuur?

  Beantwoorden
  • Ikke
   jan 11, 2016

   Precies wat ik dacht

   Beantwoorden
  • bas van vugr
   jan 12, 2016

   iets wat er wel eens onder mijn schoenen zit,wanneer iemand zijn hond heeft uitgelaten zonder op te ruimen.

   Beantwoorden
 5. Anoniem
  jan 10, 2016

  De eerste alinea vond ik grappig. Alles daarna beetje jammer en hatelijk. Let him be!

  Beantwoorden
  • carla
   jan 10, 2016

   vind ik ook

   Beantwoorden
  • sabine
   jan 10, 2016

   Eens… Oninteressant stuk. Zeker een gedumpt wijf, de schrijfster. Sorry, ik kan slecht tegen dit soort openbare kritiek, kijk naar jezelf.

   Beantwoorden
   • louise
    jan 10, 2016

    Wat gek he dat er door sommige mensen zo raar tegen ons vrouwen wordt aangekeken, als we elkaar al als wijf gaan neerzetten. Hoe ging dat ook alweer…….respect of iets dergelijks? ???

    Beantwoorden
  • Donald
   jan 10, 2016

   Waarom anoniem?

   Beantwoorden
 6. Denise
  jan 10, 2016

  Religio… hahahaha. Wat een eikel die gast! Geweldig stuk van Evers ook.

  Beantwoorden
 7. Saskia
  jan 10, 2016

  Een quote uit een interview met R.T.: “Je moet mensen geen lucht verkopen, zeg ik altijd, maar een illusie. Als je het er maar niet te dik bovenop legt.” Dit is gewoon een typisch zoveelste gevalletje van “fake it till you make it”. Rotterdammer, sportman, topondernemer, vrouwenmishandelaar, held van de Hudson… Regillio did net alsof he dat was. He heeft alleen niet door that zijn many persoonlijkheden stuk voor stuk een huge FAIL zijn. Nee, hij is gewoon wéér “fresh” begonnen. Dit keer als “Regillio – The Amerikaan”. Regillio type 9.0, update 06 ofzo. Eigenlijk super sneu but lichtelijk hilarisch 😀 Maybe ook wel slim: Voor all the things die hij in Nederland gewoon could flikken, had hij in de USA in jail beland. 😉

  Beantwoorden
  • Will
   jan 10, 2016

   Creatief whore 😉

   Beantwoorden
  • arjan
   jan 11, 2016

   Uit recent onderzoek blijkt dat amerikaanse boksers op latere leeftijd vloeiend hollands spreken….. Als ze maar genoeg klappen hebben gehad….

   Beantwoorden
 8. kortdoordebogt
  jan 10, 2016

  Wat kan ik hierop zeggen! De schrijfster of schrijver die dit heeft geschreven, wil ik graag de vraag stellen wat hij wilt of hoopt te bereiken met dit artikel. Want voor mijn gevoel zijn jullie geen haar beter. Laat een ieder zijn hoe zij willen zijn. Maar gezien de economie draaiende moet (ook de media) blijven. Gaan wij aandacht geven aan iemand die in zijn psychose fantasie leeft.

  Beantwoorden
  • Ron Bakker
   jan 10, 2016

   En jij bent een angstig varkentje die alleen onder een valse naam durf te posten
   Rot toch een eind op

   Beantwoorden
  • Steve
   jan 10, 2016

   Wat hij wilt bereiken? Misschien moet je ook over naar het Engels….. . .

   Beantwoorden
 9. gina
  jan 10, 2016

  nu is hij ineens nederlander. want ik kan me herinneren dat hij voor een Suri van allerlei uitschot werd geroept intoenerdertijden.. Als een Suri of Anti bekend zijn. zijn ze gelijk Nederlander als zij iets betreurd gelijk Suri of Sranan of Antiliaan of allechtoon… Tuur b’a hasi bon. nan mama otro biaha.. Die familie spreek inderdaad engels. sranan. papiament en nederlands. en nederlands was meer in deels op straat of school onder ons was gewoon alles en nog wat..

  Beantwoorden
  • Jason
   jan 10, 2016

   oh oh wat een typische Calimero-opmerking, Tuur heeft altijd gewoon NL gesproken en was in de jaren 90 op zijn beroemdst en populairst en sprak toen gewoon vloeiend NL.
   Daarna is het ergens misgegaan en heeft hij verkeerde beslissingen genomen, sloeg vrouwen en begon arrogant te worden en tóen gingen mensen pas negatief over hem praten.
   Ik heb hem een paar jaar geleden nog gebakken eieren zien testen voor een kookprogramma gewoon in het NL. Dat (ontzettend slechte) Engels van hem is gewoon een gimmick om interessant te doen niks meer en niks minder

   Beantwoorden
   • tony
    jan 11, 2016

    Ik wil jouw fucking engels eens horen. Jij bent gewoon een jaloerse poepstamper. Vieze vuile klote hond.

    Beantwoorden
    • Jolanda
     jan 15, 2016

     ik zit gewoon achter de pc een bericht met commentaren te lezen. Waarom moet jij, Tony, gelijk zo schelden? Dat slaat toch nergens op? Als je het ergens niet mee eens bent, kun jij dat vast wel beter verwoorden, tenzij jouw woordenschat niet toereikend is. Ik zeg; Gewoon eens proberen om eens netter en beschaafder te reageren.

     groetjes.

     Beantwoorden
  • Tuke
   jan 11, 2016

   Sorry maar surinamers spreken geen papiamentu!!!

   Beantwoorden
 10. fried
  jan 10, 2016

  Wat een top brief …

  Beantwoorden
 11. Ron Bakker
  jan 10, 2016

  Wat een over het paard getilde oetlul is dat geworden zeg
  Kwam hem in 92 in de zeestraat met zijn toenmalige vriendin tegen in de kroeg
  Sprak zelfs toen géén nederlands maar zo’n rotjeknor taaltje
  En maar baco’s zuipen de ene na de andere
  Zal wel Korsakots zijn dat hij géén nederlands meer spreekt
  Vies vuil overbetaald t*phusventje
  Dat was je, ben je en zul je altijd zijn
  – sorry, doodsverwensingen doen we hier niet aan, deel bericht verwijderd door redactie –
  ?????????

  Beantwoorden
 12. hans
  jan 10, 2016

  he gets in ieder way weer aandacht

  Beantwoorden
 13. Eveline
  jan 10, 2016

  Je hebt gelijk, hij is nep!
  Denk dat ie binnenkort nog wel wat klapjes gaat krijgen…

  Beantwoorden
 14. Suri
  jan 10, 2016

  Met het schrijven van dit artikel bevestigd de schrijver m/v dat Nederlanders een zuur en afgunstig volk zijn. Op vakantie bestemmingen met veel Nederlanders zijn er ook genoeg Nederlanders die geen Nederlands willen spreken omdat ze niet geassocieerd willen worden met hun vaak asociale en ongemanierde landgenoten.

  Beantwoorden
  • Tony
   jan 11, 2016

   Man, dit is gewoon een zielige vertoning!
   Wat moet de afgunst zijn dan?
   Op zijn kabouterlengte van 1 meter44?
   Donderstraal toch op met die kansloze dooddoeners zoals: “jaloezie en afgunst”!
   Die Tuur zet zich compleet voor LUL!!!

   Beantwoorden
 15. Marc
  jan 10, 2016

  Laat hem wegblijven. Hij voegt toch niets toe. Wat doet hij hier, als hij nederland(s) toch niets vind? Echt heel sneu deze man. Volgens mij is t een gebrek aan iq en eq.

  Beantwoorden
 16. Ruud Collignon
  jan 10, 2016

  Afschuwlijk kereltje!!

  Beantwoorden
 17. Jap
  jan 10, 2016

  Hij is licht verstandelijk beperkt. Hij heeft ooit meegedaan aan de nationale IQ test en scoorde onder de 80. 78 meen ik me te herinneren. Misschien dat daar iets mis gaat en hij zichzelf een beetje overschat.

  Beantwoorden
  • Jap
   jan 10, 2016

   Sorry, moeilijk lerend noemen ze het. IQ 81.

   Beantwoorden
 18. Karin
  jan 10, 2016

  Wat een stakker!

  Beantwoorden
  • Dick Rijsenberg
   jan 10, 2016

   wat een veschrikkeljke imbiciel….heeft nooit echt wat gepresteerd..zielige superlul

   Beantwoorden
 19. Robert P
  jan 10, 2016

  Ongelooflijk, wat een ongelooflijke mafkees, ik won al 27 jaar in Amerika met mijn Amerikaanse familie en spreek thuis alleen Amerikaans Engels, maar ik ben mijn Nederlands niet vergeten en ik heb een enorme hekel aan mensen die zogenaamd dat verliezen, zoals ze bij ons hier zeggen : Bullshit #!

  Beantwoorden
 20. E.Wellens
  jan 10, 2016

  Mijn naam is VROUWEN MEPPER !!!!!!!
  Jammer dat hij uit Hoogvliet komt . 🙁

  Beantwoorden
 21. nicole
  jan 10, 2016

  ga maar lekker naar de buren,in ROTTERDAM nietmeer welkom vriend,wij pleuren je gelijk in de maas. HI HI ongeschikt.,

  Beantwoorden
 22. Moon
  jan 10, 2016

  Die heeft echt een paar klappen teveel gehad tegen zijn hoofd gehad geloof ik ….

  Beantwoorden
 23. john
  jan 10, 2016

  dit is pure afgunst 1 van de grote redenen waarom hij weg is uit nederland vieze slangen zijn het kijk is hoe kapot hij word gemaakt ik geef hem groot gelijk nederlanders naaien elkaar nog en dan afvragen waarom je achter zo pijn doet regilio heeft hier waarschijnlijk geen tijd voor dit kan je verwachten met zo een kutmentaliteit als van de hollanders die zichzelf overigens de enigste op de wereld zichzelf blank noemen

  Beantwoorden
  • Mike
   jan 11, 2016

   Beste John (en Suri), als jullie het allemaal zo hemelstergend slecht vinden in Nederland, wat doen jullie dan nog hier?

   Beantwoorden
   • Levenslust
    jan 12, 2016

    Inderdaad sodemieter dan op

    Beantwoorden
  • arjan
   jan 11, 2016

   Regilio wil gewoon ook op inburgerings kursus!!!! en 12 euro per dag om te shoppen en als bonus een gratis kamer met tv!!!!

   Beantwoorden
 24. Mieke
  jan 10, 2016

  Dit is geen afgunst. Dit is de constatering van een feit. Erg leuk geschreven trouwens. Hij is idd licht verstandelijk beperkt en dat was waarschijnlijk voor zijn okscarriere begon.
  Hij leidt mijns inziens zijn hele volwassen leven al asn grootheidswaanzin, en heeft weinig toe te voegen asn welk gesprek dan ook.
  Ik hoop dat hij met zijn dochters Nederlands spreekt, maar heb het angstige vermoeden van niet. Moet eerlijk zeggen dat ik ook niet weet of hij wel vader gevoelens heeft, als in de Zorg factor dan.
  Wens hem veel succes in Amerika. Last m daar ook maar lekker blijven.
  Zal hij trouwens nog wel Nederlands kunnen lezen? Of heeft hij dat nooit gekund.

  Beantwoorden
 25. Ab van Schaik
  jan 10, 2016

  Laten we Regilio vooral als de sportman herinneren. De man die Kelcey Banks op de O.S. in 88 knock out sloeg. Banks was de coming-man in het Amerikaanse boksen. Regilio Tuur die ook wereldkampioen (W.B.O.) was.

  Beantwoorden
 26. Marjilde Prins
  jan 10, 2016

  Wie is de schrijver van dit artikel? Wat heeft Regilio je ooit aangedaan, dat je de moeite neemt om een open brief naar hem te schrijven waarin je alles wat hij ooit heeft ondernomen afkraakt. En waarin je in twijfel trekt of zijn Engels wel goed is terwijl je eigen brief ook niet vrij van fouten is. Misschien weet Regilio nog welk cijfer jij had voor Nederlands? Moeilijk natuurlijk want je hebt je brief niet ondertekend.
  Maar goed. Laat de kleurrijke Regilio nou lekker zijn wie hij is. Hij heeft in ieder geval lef getoond in zijn leven. Ik zie liever hem dan een grijze afgunstige muis dar lopen er genoeg van rond op deze aardbol

  Beantwoorden
  • arjan
   jan 11, 2016

   haha, je hebt de video zeker niet bekeken…… doe dat ff eerst….

   Beantwoorden
 27. Anja
  jan 10, 2016

  Who the fuck is Reglio Tuur

  Beantwoorden
 28. hans
  jan 11, 2016

  was dat een wielrenner ?

  Beantwoorden
  • tony
   jan 11, 2016

   Neen geen wielrenner maar de man die jouw vrouw in haar kont neukt

   Beantwoorden
 29. Gekke Gerrit
  jan 11, 2016

  Ach yes, Joef got to roow wit the peddels joef got…

  Beantwoorden
 30. Mike
  jan 11, 2016

  Opgeruimd staat netjes. Vrouwenmeppende droeftoeter. De PC Hoofdstraat is er, sinds zijn vertrek, stukken op vooruit gegaan. Inderdaad zeer respectloos naar zijn tafelgenoten ook. Gewoon heel erg links laten liggen dat menneke.

  Beantwoorden
 31. s
  jan 11, 2016

  Heb bij hem in de klas de gezeten…ken hem alleen als een klein nietszeggend jong.. met een groene snotterbel…en dat is hij naar mijn mening altijd gebleven….misselijk makend dus……

  Beantwoorden
 32. Joop
  jan 11, 2016

  Hij begint al te kwijlen ook!

  Beantwoorden
 33. adrie
  jan 11, 2016

  Hé ? of in het Engels Hé?

  Beantwoorden
 34. Leon
  jan 11, 2016

  Wat een fantastisch filmpje. Commentaar is eigenlijk overbodig. Weet iemand of Michiel Romeyn of Kees Prins in dat pak van die presentator zit?

  Beantwoorden
 35. Carla
  jan 11, 2016

  Een paar jaar geleden gaf hij ook aan dat hij nog nooit een mooie zwarte vrouw had gezien en daarom op blonde vrouwen valt. Wel hij kreeg ervan langs van een zwarte vrouw die ook in het publiek zat. Ze zei je bedoelt geen enkele zwarte vrouw wil zo een lelijke man als jou. Hahahaha hij maakt zichzelf telkens belachelijk. Tjoerie.

  Beantwoorden
 36. Jaap-Auke
  jan 11, 2016

  Tsja werkelijk waar tenenkrommend. Jammer dat zo’n goed capabele bokser zo van zijn voetstuk valt. Eerst al met het slaan van zijn vriendin en nu met deze poppenkast.
  En dat engels…. hahaha Het lijkt mezelf wel op vakantie in het buitenland.
  Ik ga binnenkort naar New York. I hope i come hem tegen in de Streets dan i go sitting on my knees and go laffing in his fees… 😉

  Beantwoorden
 37. Harryke uit Tilburg
  jan 11, 2016

  Reggie…..

  I fell steeply backward after seeing and hearing you on the television. How could you turn your back to Holland? Now breaks my wooden shoe!! We always came at the same nightclubs in Rotterdam and we always talked about cows and calves when we met. I can remember very well that you were always cumming on the coffee at my mother’s house. Guest…Do you want me to shoot out of my slipper? Hello…I’m crazy Henkie not! You don’t make me the pee lukewarm!!! We always had a good time but I kept my distance after you got loose hands with the lady’s. Of course……punching was something you had under the knee. Honest is honest…you once were a boxing champion, and our “wilhelmus of Nassau” was sounding for you!! Anyway….you moved up to New York, where you are going like the fire department if I may believe you. You are me a ducky, you hit the nail right on the head by moving to New York. You were there with the chickens when that plane crashed into the river. Man…..you became the hero of the day after rescuing so many people. Of course, it was wet finger work but you were the right man on the right place. I understood that the measure was full for you so you left our beautiful country with all his bad traditions. And there come the monkey out of the sleeve, you didn’t want to live in a country that has a child party every December that discriminates black people. Black Pete is also black after all. Unfortunately peanut butter your children won’t experience the pleasure of the typical Dutch thing. They have to dance to your pipes, after all , you are their father. So there is work on the shop for you, please tell them al about our beautiful country,, language and sayings. It looks me strong that you forgot everything about Holland. I mean….the way the little clock at home ticks, clicks it nowhere. I can perfectly understand that after a lot of thinking about leaving Holland, that the bullet was through the church. Your future was not in Holland. East west, home best was for you in the States. There was shit on the marble for you here in Holland so you had to go. It knocks like as a swearing fingers that people didn’t like you anymore. So are we not married!!! But let’s not take old cows out of the ditch, make affairs take no turn. You made up your decision. A lot of people here in Holland told me that you should salt up. It comes out of my nose the way the way you talk about us. Why you do it? Joost may know….
  But I have to warn you. Don’t let those Americans take you by the nose. They Laughing like a farmer with toothache when you tell them that you once were a Olympic champion in Boxing. Make that the cat wise if you want to tell your story about us over there. One swallow does not make summer is what they think if you talk bad about Holland over there. You already fell through the basket, and they know it. If you talk bad about Holland, your children will sit with the baked pears. They still like to come here.
  An accident sits in a small corner so I hope you are very careful cause I don’t want to see on CNN news that our best export product since the VOC was killed in a accident or something. Please don’t think that I am clapping out of the school! I just want to be honest

  Beantwoorden
 38. Jack
  jan 11, 2016

  Waarom je zo druk maken. Driekwart van alle Nederlanders is onze mooie taal al kwijt. Uitdrukkingen als: oh what the fuck, oh shit, i am sorry, oh my gott en meer van dit soort ongein. Nog maar te zwijgen over opmerkingen als: cool zeg, of nog erger vet cool man we moeten jaarlijks onze woordenschat verruimen om er achter te komen waar bepaalde idiote woorden en kreten voor staan. Dus laat Trigilio Gluur lekker zitten waar hij nu verblijft.

  Beantwoorden
 39. Henk
  jan 11, 2016

  Wat een triest portret!!!!!

  Beantwoorden
 40. jan 11, 2016

  Idd diep triest IK krijgen nog geld van the shop hij was naar 1 mnd open al broke.
  Hij moet zelfs naar zijn engelse woorden zoeken.
  Broke gaan is niet erg maar ga dan lekker op de luxery beurs niet de BINK uit hangen.
  Reggie tot Ziens of good dinges

  Beantwoorden
 41. Marryke
  jan 11, 2016

  @ Harryke, you are geweldig!

  Beantwoorden
 42. paul
  jan 11, 2016
 43. regilio zuur
  jan 11, 2016

  Hahaha wat een paardelul.
  pleur lekker op en laat je nooit meer hier zien.

  Beantwoorden
 44. Marcel uit Rotterdam
  jan 11, 2016

  What a Dickhead ????

  Beantwoorden
 45. Dr doolitlle
  jan 12, 2016

  eenmaal een mislukkeling, altijd een mislukkeling, oh sorry zakkenwasser, once a loser, always a loser !!

  Beantwoorden
 46. Nieuwsredactie
  jan 12, 2016

  Wie weet nog dat de boeing op de Hudson (red. Grootste rivier in NYC ) landde en dat Ruligigolo er als de kippen bij was om (telefonisch) op de NL radio te vertellen dat hij de crash had gezien en zelfs persoonlijk mensen uit het water had gered!
  Toen een paar uur later de eerste beelden van dit voorval online kwamen, wisten we wel beterr…. Die jongen leeft volledig in een fantasiewereld en doet alles ALLES voor media-attention. Hier hoort (hoe olidom) ook bij om te veinzen dat je geen NL meer spreekt. Dat doet ie namelijk wel, dat weet ik uit zeer persoonlijke ervaring…

  Beantwoorden
 47. erik
  jan 12, 2016

  Misschien kan hij les krijgen van Louis van Gaal

  Beantwoorden
 48. Natasja
  jan 12, 2016

  Wat een gezeik weer! Met name van de mensen die niet objectief zijn in hun gedrag en het handelen van onze samenleving. Wat ik grappig vind is dat men hem ineens Nederlander noemt, omdat hij hier woonde. Toen hij hier woonde werd hij toch ook gezien als allochtoon? Gaf hij zijn mening destijds, dan kwam de Nederlandse samenleving al met hun oprot mentaliteit. Waarom wordt er dan van het feit dat hij GEEN Nederlands meer WIL spreken een groot probleem gemaakt? Vraag jezelf dat eens af. Regillio laat Nederland a big FUCK YOU zien en dat heeft Nederland en de samenleving meer dan verdient!

  Beantwoorden
 49. aad
  jan 12, 2016

  die pis lul sprak wel hollands als je een broek bij hem kocht of een pak .nep neger .kon wel hollands .toen hij in de rechtbank stond voor het aftuigen van al zijn vrouwen

  Beantwoorden
 50. Patricia
  jan 12, 2016

  whahahahhahahahaa GENIAAL!!!
  wat is t ook een sukkeltje zeg!
  Kan heel goed vrouwen slaan, is lelijk en kan niet eens Nederlands EN Engels praten
  ja steenkolen Engels dat kan hij als de beste LOL
  Jochie blijf jij maar lekker in NY zijn wij in elk geval van je af!!

  Beantwoorden
 51. jelle
  jan 12, 2016

  Hear, Hear! …..sorry
  no way josé, .. sorry
  hij is zo fake… sorry
  how low can you go… sorry
  Wacht: het is gewoon een loser… sorry
  t is gewoon een mattie met spatsies

  Zou het Engels bij hem, thuis er zijn ingeslagen?
  Dan sloegen ze vaak mis, want (ont) duiken kan hij als de beste

  Beantwoorden
 52. Marc
  jan 12, 2016

  Pfff wat een energie verspilling.. Lachwekkend, dat wel… Laat die man zich zelf lekker neerzetten zoals hij dat nu doet…. Wat ook vermakelijk is, zijn de rancuneuze reacties van velen.. waar komt dit in hemelsnaam vandaan..

  Beantwoorden
 53. Karin Queen
  jan 12, 2016

  Beetje hypocriet van de briefschrijver, zeg. Opeens moet hij rotterdams zijn en praten en spreken, really??? Waarom nu wel, (goddammed)??? Wanneer hij iets doet dat volgens de hollanders niet kan of niet zint (remember????), wordt ie dan toch maar weer de buitenlander, de Surinamer en/of erger. Daarmee bedoel ik de kleinerende scheldnamen, die schering en inslag zijn op internet tegen gekleurde mensen die zich durven uit te spreken. Laat die man met rust, hij mag toch verdomme zelf weten of hij nederlands wil spreken of niet. Luister eens naar het nederlands van tegenwoordig. Wie vindt dat het zuiver en engelsloos is, werpe de eerste steenDat eeuwige gezeik… gadver!!!. Get a life, piepels!!! ( inderdaad: Engels, jáá!!) Ga multitasken, targets halen, issues zoeken, managen, retailen, fucking(en) enzovoort… etcetera??

  Beantwoorden
 54. Karin Queen
  jan 12, 2016

  Point proven…
  Alleen al vanwege zulke kut reacties, zou ik ook op het nederlands schijten. Wat een hypocriet, achterbaks, kleingeestig, polder volkje. In your face tegen je lachen en doen alsof ze je vrienden zijn, om je de dolksteek vanachter te geven.
  Go holland… show your true colors!!!

  Beantwoorden
 55. Liz
  jan 12, 2016

  Niks beters te doen idioot.

  Beantwoorden
 56. D
  jan 13, 2016
 57. boksertje
  jan 14, 2016

  Ik ben de tijd bij ome Jan Schildkamp niet vergeten. Tuur was op een gegeven moment wereldkampioen boksen , hij had de duurste kleding die hij natuurlijk niet in de kleedkamer liet hangen maar bij ome Jan achter de bar in bewaring gaf alsof er iemand deze smurfen maat zou passen . Komentaar op mensen die voor de deur aan het roken waren maar zelf wel met een peuk in zijn bakkus op tv komen. Zijn moeder moest naar de sportschool komen als ze hem wilde zien , hij kon haar nog net gedag zeggen en dan was meneer al weer druk met van alles en nog wat . Ik heb hem nooit engels horen praten met zijn moeder of Ome Jan ome jan was degene die altijd tegen regi vertelde vergeet NOOIT waar je vandaan kom … straatjochie uit Hoogvliet

  Beantwoorden
 58. Sjaak
  jan 15, 2016

  Ik zat een paar jaar geleden met hem in de trein, toen hij zijn dochters mee naar Amsterdam nam tijdens, vermoedelijk, een bezoekregeling. Hij praatte goed Nederlands, met een zwaar Rotterdamse tongval. Als hij dat nu is vergeten, is er iets goed mis onder zijn hersenpan.
  Maar verder zou ik zeggen, laat hem lekker. Ik heb er geen last van, levert namelijk vermakelijke tv op.
  Enne de mensen die hier jeremieren dat we hem als neger niet serieus namen toen hij bokste. Volgens mij was iedereen in Nederland apetrots op hem toen hij topprestaties leverde. We genoten van dat pestventje uit Hoogvliet, dat de hele bokswereld versteld liet staan.

  Beantwoorden
 59. J.van dijk
  jan 16, 2016

  Wat een mislukte zaadlozing is dat…..

  Beantwoorden
 60. Nick
  jan 21, 2016

  Dit bewijst dat klappen op je hoofd zeer schadelijk zijn :))))))

  Beantwoorden
 61. Ivar
  jan 22, 2016

  Makkelijk scoren hoor met hem aan tafel.

  Beantwoorden
 62. G.R.Haakmat
  aug 16, 2016

  wat een belediging voor de amerikanen , en de surinaamse,gemeenschap,ik ben sprakeloos hierover,deze stomme eikel heeft mij ooit gevraagd terwijl ik aan het optreden was,meneer mag ik een liedje zingen,ik zeg ga liever trainen jongen,deze stomme eikel liep over de stadshart in Amstelveen stoer te doen en indruk op te wekken bij de winkelende dames,en zat minstens een uur met een kopje koffie of iets,deze stomme eikel heeft zich zelf weer voor lul gezet via de televisie,deze stomme eikel moeten jullie niet en nooit meer interviewen,want dan denk hij dat hij populair is,maar als joke zijn jullie geslaagd.

  Beantwoorden
 63. Dannyestab
  feb 15, 2017

  Существует такая услуга – добровольное медицинское обслуживание .
  Она предполагает, что пациент вносит небольшую сумму за абонемент и ходит на прием весь год не платя за каждый прием.
  Однако соцопросы показали, что лишь 6% жителей Санкт-Петербурга знают о ее существовании.
  Почему так происходит?
  Да потому что клиникам выгоднее сдирать с людей деньги за каждое посещение.
  А если какой-нибудь сотрудник клиники попытается посоветовать добровольное медицинское обслуживание клиенту – это сулит ему увольнением.
  Эта информация уже спровоцировала множество возмущений, после того как информацию об услуге распространил один возмущенный врач.
  Его уволили “по собственному желанию”, после того, как он посоветовал ДМО постоянному клиенту.
  Самое невероятное, что официальные положения по ДМО присутствуют в открытом доступе, просто находили на эту информацию только случайные люди.
  Как отстоять свои права?
  О правилах оказания такой услуги и обязанностях частных клиник можно узнать, сделав запрос в Яндексе: “добровольное медицинское обслуживание”.
  Именно обслуживание, а не страхование.

  34j5c6h86

  Beantwoorden

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Paul, Domien en Giel

Next Story »

Lieve Patricia Paay

Whatever

Wat denk jij dan?!

Heb jij ook Five Guys al geprobeerd? Wat vond je er van?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close