Lieve Lil’ Kleine

De meeste mensen vinden je maar een rotjoch. Een lulletje rozenwater. Een eikel. Ik lees in verschillende comments op diverse social media uitgebreide verwensingen die je met regelmaat het leven zouden moeten kosten. Vrij onaardig en matig onderbouwd, die verwensingen. Ik zie het allemaal niet zo zwaar. Je bent jong en je wild wat, als je begrijpt wat ik bedoel.

Nu deed je mee met Expeditie Robinson. Deed. Want je werd weggestemd. Potverdrie. Dat vind ik stom zeg. I thought you were gonna pull a Dave Roelvink on us. Dat deed je niet. En daar baal ik van. Want terwijl anderen alweer de emmers schijt aan het klaarzetten waren, zag ik dat je een visje kon fileren. Zag ik je hollen en gaan, knopen leggen, actie ondernemen en eigenlijk een hele toffe dude wezen. Waarom dan toch naar huis?

Men zegt dat je het geld al binnen had geharkt. Dat je niet zonder je drank en drugs kon. Dat je echt een slappe lul bent of gewoon heimwee had. Het zal. Wat het ook is, ik vond het jammer. Want lieve Kleine, ik heb ontzettend van je genoten.

Foto: screenshot promo RTL

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Apple fanaten… die iPhone X, he?

Next Story »

Lieve Irene Moors

Whatever

Wat denk jij dan?!

Vrouwen in het leger...

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close