Lieve Edwin Evers

Hij zat al een tijdje in de pen, eigenlijk al na die uitzending bij Ivo Niehe, maar vandaag wordt het dan echt tijd voor een flinke veer in je kont. Vandaag ben je namelijk 15 jaar ‘bij de zaak’; Radio 538, Evers Staat Op. En wat laat je me al 15 jaar lang met een dikke glimlach (soms tranen met tuiten van het lachen!) naar kantoor rijden. Menig ritje vergeet ik alles om me heen en zit voor een paar uur helemaal in jullie wereld, alsof ik er zelf bij ben geweest.

Natuurlijk, je doet het niet alleen. Dat zal je zelf ook wel zeggen. Niels, Rick en ook Henk, samen zijn jullie een gouden team. Oh, en wacht… Peter Heerschop is natuurlijk ook een onmisbare factor (voordat hij ons gaat noemen in zijn column). Maar toch, die veer gaat vooral naar jou, want wat ben je toch een multi-talent; je bent een top DJ en interviewer, je impersonaties zijn briljant en hilarisch, je bent ook nog eens waanzinnig muzikaal en ondanks dat alles ook nog eens de meest bescheiden persoon in medialand. Heel Nederland houdt van je. Ik denk dat er niemand is die een hekel aan je kan hebben (behalve die besnijdenis dame, maar die had zelf een beetje een probleempje vrezen wij…)

Privé weten we heel weinig over je. Dat doe je goed. Bijna niemand weet dat je vriendin Leone heet, jullie blijven netjes uit de schijnwerpers. Je hebt een heerlijk rustig leventje daar in Hardenberg, waar je nog gewoon lekker een biertje kan doen met je maten. Saai? Welnee, het past bij je en het siert je. Het feit dat er weinig tegen je te schoppen valt, maakt wel dat deze column een grote slijmbrief wordt. Damn, kon ik maar iets verzinnen om over je te zeiken. Maar nee, je blijkt gewoon de ideale man. Vol met humor, begrip en bescheidenheid… dat is wat vrouwen willen.

Er staan vele uitzendingen in mijn geheugen gegrift. Tijdens de Olympische Spelen met Erica Terpstra, het moment met de CD van Marco Borsato, Loretta Schrijver, de uitzending vanuit Volendam… Ik hoorde vanmorgen Kees Jansma zeggen dat hij dacht dat het je afscheid was. Na 15 jaar Evers Staat Op zou je denken dat het tijd wordt om te stoppen op je hoogtepunt. Maar volgens mij is dat hoogtepunt er nog lang niet. Jij kan nog jaren door op de radio en dat hoop ik ook van harte. Laat ons nog veel langer genieten van Frank en Ronald, Regilio Tuur, Johan Cruijff en ja, zelfs Boer Geert. Laat me nog vele uren huilen van het lachen in de auto. Door jou begint mijn dag met een lach, die hou ik graag de rest van de dag vast.

Lieve, Edwin, en vooruit ook Niels, Rick en Henk, namens het hele team van Ohjajoh.nl gefeliciteerd met jullie 15-jarig jubileum en we komen graag eens op de koffie!

PS Lieve lezers, willen jullie als cadeau voor Edwin ook even allemaal doneren? SMS: BOOMHUT naar 5380 en je doneert 1,50 euro voor het het Ronald McDonald Kinderfonds. Thanks! 😉

Lees meer Lieve brieven hier

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Dinand

Next Story »

Lieve Sonja Silva

Whatever

Wat denk jij dan?!

Heb jij ook Five Guys al geprobeerd? Wat vond je er van?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close