Lieve Apple fanaten… die iPhone X, he?

Jongens, jongens, jongens, wat was het weer spannend gisteren, hè, die presentatie van Apple? En daar was die dan de iPhone X. Je zat ongetwijfeld daarna te glijen op je stoel, om daarna je spaarrekening te checken of je hem als een van de eersten kon kopen. Is het niet?

Met verbazing heb ik namelijk vandaag gekeken naar alle reacties op Facebook over deze nieuwe iPhone. Man, man, man, het lijkt wel alsof iedereen knettergek is geworden! Een iPhone. We hebben het over een TE-LE-FOON. Zo’n ding waarmee je mee kan bellen. Tenminste, ik hoop dat ‘ie dat ook nog kan naast alle andere innovaties. Oké, je kan er dus nog wel wat andere dingen op doen zoals nog beter filmen, hij zou sneller zijn (de eerste paar maanden, zoals alle Apple apparaten waarschijnlijk) en er zou op deze iPhone gezichtsherkenning  zitten. Dat laatste lijkt niet helemaal toppie te werken, maar who cares?! Je moet hem hebben! Ja toch?

Terug naar de iPhone X. De prijs bijvoorbeeld. Ik zag een prijs voorbij komen op mijn timeline van zo’n € 1350. Say what?! € 1300 euro maar? Meen je dat nu echt? Zijn jullie echt van plan om heel veel geld neer te leggen voor een telefoon? Voor dat geld koop je een complete nieuwe laptop!
Zo maar wat reacties uit mijn Facebook timeline:

Mmmm een kind of mn echtgenote op marktplaats ? #iphoneX

Iemand nog een nier nodig, ergens tussen nu en eind oktober? #iPhoneX

Laten we vandaag even lekker shinen, op water en brood gaan leven, misschien eens een zaterdagavond thuis blijven, een golden retriever pup ter offer brengen voor alle bijkomende stress van bovenstaand en pak ‘m beet 1/10 van de nieuwe iPhone X gaan binnenharken de komende 8 uur. Trust me, I got this.

Sinterklaas valt vroeg dit jaar #iphoneX

Ik vind het absurd.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het bedrag voor mijn iPhone 7 al buiten proporties vond. Het is dat mijn telecom provider een leuke aanbieding voor me had. Maar toch. Draaien we met zijn allen niet een beetje door wat betreft telefoons en andere snuisterijen? Denk nu eens na… hoe lang gaat zo’n telefoon nou daadwerkelijk mee? Een gemiddelde mens doet zo’n twee jaar met zijn telefoon. Als het ding tenminste niet voortijdig stuk gaat. Apple staat nou niet bepaald bekend om zijn duurzaamheid. En geloof me, ik heb er al een aantal versleten; ik denk zo’n acht telefoons en vijf laptops. Of je hebt hem voor die tijd al eens uit je hebberige klauwtjes laten vallen. Bam! Aan diggelen op straat. Dus twee jaar? Succes!

Redt je het wel, die twee jaar, dan kost je iPhone X je zonder abonnementskosten gewoon bijna 2 euro per dag. Tel daar nog een kek abonnementje bij en je bent zo € 3,75 per dag kwijt aan een telefoon! Waarschijnlijk heb je er als Apple fanaticus ook nog een Apple Watch bij natuurlijk. Hoppa, zit je toch wel over de 5 euro per dag. Alsof het niks is. En Apple… die lacht in zijn vuistje. Want volgens mij hoeft het ding niet zo belachelijk duur te zijn. Maar Apple kan het gewoon doen. “Hoppa, laten we die prijs nog eens wat hoger gooien. Die mafkezen kopen toch wel!”
Ja toch? Jullie gaan het gewoon massaal weer doen.

Doe het nou gewoon eens niet. Laat Apple eens falen en we zullen zien hoe snel die prijzen gaan dalen. Maar nee, als kuddedieren staan jullie begin november weer massaal in lange rijen om weer mee te doen aan de zoveelste gekte, die uit de koker van de nazaten van Steve Jobs zijn gekomen. Om vervolgens 1300 euro armer geen biertje te kunnen kopen voor je vrienden in de kroeg, die je trots je nieuwe speeltje laat zien. Want je hebt wel mooi een iPhone X…

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Lady Di

Next Story »

Lieve Lil’ Kleine

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close