Lieve Adam Curry…

Lieve Adam Curry,

Adam, Adam… wat maak je me nu? Nog geen 6 jaar geleden schokte je me door mijn lieve, warme en heerlijk Rotterdamse ‘girlfriend’ Patricia Paay in de steek te laten voor die koude bitch, Micky Hoogendijk. Vandaag laat je  in je podcast weten dat het na twee jaar huwelijk over en uit is met die draak. Heb je nu spijt dat je Patries in de steek hebt gelaten destijds?

Nu heeft Micky jou in de steek gelaten. Ze heeft Austin verlaten. Zoals je zelf zegt “Ze houdt niet van Austin en hoogstwaarschijnlijk ook niet meer van mij.” Tja, we kunnen nu wel zeggen “I told you so”, maar daar heb je nu ook niets meer aan. Je was blind. Mannen in midlife crisis hebben dat wel eens. Mooi kut voor ze. Of voor jou in dit geval.

Zou Petriezzz (zoals je haar liefkozend noemde met je Amerikaanse accentje) lachen in haar vuistje of je met open armen weer ontvangen? Ze is tenslotte de moeder van je kind, Christina. En zoals ze zelf al gezegd zou hebben “wat een blamage, nu is alles voor niets geweest”. Ik zeg: koffertje pakken en op naar Amsterdam. Graaf je hoofd in die fijne boezem van Patries, in plaats te denken aan die saaie ‘gratenbaal’ die je verlaten heeft en laat je door haar troosten. Word weer samen “The Adams Family”. Patries is inmiddels ook uitgeraasd met haar jonge toyboys en gespierde harem en kan wel weer een good old American hug gebruiken. Jullie waren zo’n leuk stel samen.

Samen een beetje blowen, de botoxkliniek bezoeken en rinkeldekinkel af en toe met het servies smijten. Het hoort er bij. Rotterdamse wijven moeten dat gewoon op zijn tijd even doen. Wij weten er alles van.

.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Tarik Zahzah

Next Story »

Sla eens een Griek aan de haak

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close