Je agressie botvieren op auto’s!

Je agressie botvieren op auto’s. Lekker rammen op auto’s. Ruiten inslaan enzo. Het mag. Legaal! Ho ho, nu niet meteen de Mercedes van je buurman aan gort gaan slaan natuurlijk. In Amsterdam kan je dit ‘gezellig’ als groepsactiviteit doen met vrienden, vriendinnen of collega’s. Carsmash heet het. Met hockeysticks, golfclubs, sloophamers en honkbalknuppels mag je daar lekker op afgeschreven auto’s rammen.

Natuurlijk krijgen deelnemers voor de veiligheid beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril. Er is een professionele instructeur aanwezig die de activiteit begeleidt. Voor personen en groepen die iets actiefs of ludieks willen doen is dit een prima alternatief voor een speurtocht of rondvaart, met een knipoog naar anger-management therapie.

Volgens de initiatiefnemer CarSmash.nl ligt de activiteit bijzonder goed door de therapeutische werking. “We kroppen de hele dag alles maar op, vooral in het verkeer. CarSmash stelt je in staat om een auto publiekelijk en met veel bombarie te slopen. Dat lucht op.”

Dus ben je een keer bruut afgesneden door die rode Fiat Panda? Boos op die bumperklever?  Denkbeeldig de BMW van je overspelige ex tot gort slaan? De bolide van je werkgever? Dan kan je bij Carsmash terecht om je frustratie tot uiting te brengen. Dat lucht vast heerlijk op.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Citroën C4 Cactus Rip Curl; niet alleen voor surfdudes

Next Story »

Jeep Cherokee Overland: groot comfort op wielen

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close