Heb jij al een Stallone-tje aan de muur?

Best veel celebs kunnen goed met de kwast overweg. Zij vallen onder de noemer ‘schilderende beroemdheden’. Persoonlijk wist ik nog niet dat Sylvester Stallone ook schildert. Hij past dus perfect in het rijtje van beroemde painters waaronder Ruud de Wild, Carry Tefsen, Jeroen Krabbé, Eddy Zoey, Paul McCartney, Anthony Hopkins, Courtney Love en Johnny Depp.

Geïnteresseerd? Het werk van de spierbundel is binnenkort te bewonderen in de Franse badplaats Nice. Stallones paintings zijn namelijk vanaf zaterdag te zien in het Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporaine in Nice.

De tentoonstelling omvat schilderijen die de acteur de afgelopen vijftig jaar heeft gechilderd. Zijn doeken zijn geïnspireerd op films én gaan over de popcultuur. Ook heeft hij celebs als Michael Jackson, James Dean en zijn ex Brigitte Nielsen geportretteerd. Grappig detail is dat Sylvester over sommige schilderijen wel vijftien jaar doet. En de mislukte items doneert hij aan zijn familie:  “De hopeloze werken geef ik aan mijn broer.”

bron: New York Post

foto: Twitter / betreft een portret van Michael Jackson

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrijheid vieren doe je hierrr

Next Story »

DWDD pop-up museum gaat doorrrrr!

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close