Golddiggers opgelet! Zo date je een volle portemonnee!

Daten met een vent met flinke bankrekening of misschien wel met Mark Rutte? Niet via een datingsite, maar via een opleiding. HUH?! Ja, in onze mailbox belandde heuse informatie over een opleiding die zich ‘Die-Ene’ noemt. 1 april? Nog lang niet… ‘Die-Ene’ zou een nieuwe Nederlandse opleiding zijn voor mensen, die op zoek zijn naar een vaste relatie met een topondernemer, CEO, politicus of hooggeplaatste manager. Het gaat om een zeer exclusieve academie voor een kleine groep mensen waarbij discretie hoog in het vaandel staat.

Veel succesvolle mensen hebben doorgaans geen moeite om een relatie aan te gaan. Wel vinden ze het lastig om iemand te vinden die echt bij ze past. Iemand die precies snapt wat hun behoeften zijn en ze kan ondersteunen na een dag lang werken. Ze hebben door hun drukke baan simpelweg geen tijd om de juiste partner te vinden. Daarvoor is ‘Die-Ene’ in het leven geroepen. Tijdens deze 10-daagse training leren mensen precies wat nodig is om een relatie aan te knopen met iemand uit het topsegment.

De singles leren tijdens de opleiding precies hoe mensen uit het topsegment graag willen thuiskomen. “Alles netjes geregeld, een sfeervol huis en een luisterend oor. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden waar we tijdens de training aandacht aan schenken”, vertelt Trang Truong. Daarnaast doen de singles kennis op over speciaalbieren, cocktails en topwijnen en leren ze onder begeleiding van een kok om gezonde en lekkere gerechten op tafel te zetten. “Op deze manier stomen we onze singles klaar voor een relatie met iemand uit de top.”

‘Die-Ene’ is voor alleenstaanden tussen 21 en 45 jaar die tenminste een middelbare schoolopleiding hebben afgerond. Van tevoren vindt een screening plaats waarbij ook wordt gevraagd om een Verklaring Omtrent het Gedrag. De selectie bestaat verder uit een psychologische test en drie gesprekken. Kandidaten die overblijven krijgen de mogelijkheid om de 10-daagse training te volgen in een paar chique villa’s in Zuid-Limburg. Die zijn van alle gemakken voorzien, inclusief twee overdekte zwembaden met wellness. “We selecteren niet enkel op uiterlijk, maar vooral op karakter, levenservaring, uitstraling en stijl”, vertelt Truong. “Voor ons telt vooral een juiste attitude en een gezonde visie op de wereld.”

Maar voor die opleiding moet je zelf ook wat centjes neer kunnen tellen. Katching! De training duurt  tien dagen en kost 3995 euro. Dat is inclusief eten en drinken. Na de opleiding blijft nog een kleine, geschikt bevonden groep over. Deze mensen krijgen verdere coaching totdat ze de juiste partner gevonden hebben. “Met ‘Die-Ene’ exclusieve opleiding aan de horizon zag het er voor singles nog nooit zo goed uit iemand uit het topsegment aan de haak te slaan. “Onze exclusieve training is met afstand de beste offline matching mogelijkheid tot nu toe.”. En dan maar afwachten of je de juiste portemonnee, eh, de ‘ware’ natuurlijk, tegen gaat komen…

Toch nieuwsgierig? Check www.bettertogetherbooking.nl

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seksrobot Robin is alles wat je niet wilt (denken wij)

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close