Een frietje voor 20 cent bij Bram Ladage

Bram Ladage. Als geboren Rotterdamse voor mij niet onbekend. In mijn schooljaren keek ik altijd uit naar de donderdag, want dan stond de markt om de hoek bij mijn school. Met een kraam van Bram Ladage. In de pauze haalden we dan steevast een patatje mayo. Niet voor 20 cent, maar als ik me goed herinner voor 1 gulden en 20 cent. In Den Haag maakten ze jaren later kennis met Bram Ladage. Twintig jaar geleden om precies te zijn…

Bram Ladage bestaat op de Spuistraat in het centrum van Den Haag op vrijdag 24 november namelijk alweer 20 jaar. Om dit jubileum te vieren kan het publiek hier op deze dag tussen 14:00 en 16:00 uur een puntzak patat scoren voor €0,20! De Bram Ladage winkel op de Spuistraat is afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een waar begrip. Connie Witteman (ook bekend als Vanessa) komt regelmatig een patatje eten en ook veel politici kunnen de Bram frites in Den Haag niet weerstaan. Zo komt minister-president Rutte er ook graag langs voor een patatje.

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels heeft inmiddels meer dan 30 winkels in heel Nederland.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Alma Mathijsen

Next Story »

De Korting Maatschappij

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close