DWDD pop-up museum gaat doorrrrr!

Je laat een paar BN’ers in de kelders van musea zoeken naar verborgen kunstwerken en laat ze die tentoonstellen. Ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan opende het DWDD pop-up museum zo begin dit jaar voor het eerst haar deuren. Inmiddels is het concept een enorm groot succes gebleken. Dit bijzondere museum krijgt daarom natuurlijk een vervolg!

Aan editie 1 deden o.a. Jan Mulder, Halina Reijn, Marc-Marie Huijbregts en Jasper Krabbe mee. En ook nu is een aantal vaste tafelgasten van De Wereld Draait Door inmiddels al druk opzoek naar hun favoriete ‘verborgen kunstwerken’. Hiermee zullen ze dan, geheel naar hun eigen smaak, begin volgend jaar (2016) ieder een zaal vullen van het het Allard Pierson Museum in Amsterdam.

BN’ers
Carice van Houten sneupt as we speak in het Kröller-Müller Museum, Wim T. Schippers weet vast wel wat moois te staan in het Universiteitsmuseum Groningen, Sander van de Pavert vindt vast iets absurds in het Mauritshuis, en Paul de Leeuw is op jacht naar verborgen kunstwerken in het  Museum Boijmans van Beuningen. Beatrice de Graaf kruipt in het Nationaal Militair Museum, Daan Roosegaarde vist in Het Scheepvaartmuseum naar kunst, Robbert Dijkgraaf zoekt iets interessants in het  Teylers museum + Museum Boerhaave, Paulien Cornelisse graaft in Museum Volkenkunde en het Tropenmuseum, en Sywert Van Lienden gaat door het stof in het Bonnefantenmuseum

En denk jij nu: damn! heb ik wat gemist? Nee joh, geen paniek. Als je snel bent kun je de eerste expo nog bekijken. Deze staat tot en met vrijdag 25 mei tentoongesteld in het Allard Pierson Museum in Amsterdam.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij al een Stallone-tje aan de muur?

Next Story »

Deel jouw lovestory!

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close