Drie ‘trends’ die ik helemaal niet begrijp

Soms komen er van die ‘rages’ of ‘trends’ voorbij in het straatbeeld, waarvan ik echt de ballen niet begrijp. Van die dingen waarvan je denkt ‘charming… uhm, NOT!’ of zelfs ‘WTF?!’. Ken je dat? Ik heb er de afgelopen weken een aantal gespot…

Zo zijn daar de ‘slippers met bont’. Teenslipppers of badslippers. Misschien dat ze niet overal gedragen worden, maar in mijn regio duiken ze overal op: op het strand, bij de supermarkt, in de winkelcentra… Het zal vast super comfortabel zijn in huis (al ziet het er nog steeds niet uit), maar het ziet er uit alsof je zo vanuit je luie stoel de straat opgerend bent, omdat je iets vergeten bent. Denk er nog een paar krulspelden bij en klaar.

 

In dezelfde categorie ook de badslippers. Ik kan me herinneren dat het in de jaren 80 ook even ‘hip’ was, maar dan in en rond foute sportscholen. Meestal met een woordje Fila er op ofzo. Nu zie ik ze onbetaalbaar te duur voorbij komen, vooral bij dames, en dan met merken als Reinders of Armani er op. Sommigen presteren het zelfs ze te dragen met sokken er in. Wit. Van het type tennis. Ik trek een wenkbrauw op en denk ‘waarom geef je belachelijk veel geld uit, om er zo niet charmant uit te zien op die dingen’. Maar goed, ik begrijp blijkbaar wel meer niet…

Zoals die gouden highlights. Op je gezicht dus. Ik zie te pas en te onpas (vooral dat laatste) dames in mijn omgeving met een gouden streep op neus of jukbeenderen. Overduidelijk aanwezig! Ik heb ongetwijfeld iets gemist, maar is het niet de bedoeling dat dit ‘subtiel’ wordt aangebracht?! Het zal op een selfie ongetwijfeld zorgen voor fantastisch resultaat. Maar meid… doe dit nou niet! Less is more. Vind ik dan.

Ik duik weer even in mijn kast… op zoek naar mijn felroze beenwarmers, zweetbandjes of enorme plateauzolen. Wie weet dat het weer kan binnenkort.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whatever

Wat denk jij dan?!

Heb jij ook Five Guys al geprobeerd? Wat vond je er van?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close