Deel jouw lovestory!

De liefde… ik kan er uren over praten met mijn vrienden onder het genot van een goed glas wijn. Het ene liefdesverhaal is vaak nog mooier en meeslepender dan het ander. Zelf vind ik het altijd leuk om te horen hoe lovebirds elkaar hebben leren kennen. Ik hou van zoete verhalen, hoe zoeter, hoe beter. Al zijn lekkere juicy roddels over de liefde eveneens heerlijk.

Het Museum voor Communicatie in Den Haag vindt de liefde ook een ontzettend boeiend onderwerp, want zij werken momenteel aan een nieuw harstochtelijk publieksproject genaamd Love Is What You Want. En wat denk je? Zij zijn op zoek naar JOUW liefdesverhaal. Vanaf nu kun je dus jouw lovestory delen en het vervolgens terugzien en horen in het on– en offline publieksproject ‘Love Is What You Want’, een ode aan de eeuwige of voorbije liefde.

De mooiste, spannendste, ontroerendste, grappigste, schunnigste, meest epische en meeslepende of ‘oh zo gewone’ ontmoetingsverhalen zijn allemaal welkom! Was het liefde of het eerste gezicht? Of kwamen jullie na jaren van vriendschap pas bij elkaar? Wist je gelijk dit is Mister of Misses Right of bleef het bij ‘Rightnow’? Vond je hem eerst een onuitstaanbare klootzak en is hij nu je beste maatje? Kom maar op met de lovestories, want zowel binnen als buiten de muren van het museum is er plek voor ieders verhaal! Superleuk toch?!

Persoonlijke voorwerpen of symbolen die je nog altijd doen denken aan die beginnende liefde zijn eveneens welkom. Dat kan een knuffel zijn die jullie samen op de kermis hebben gewonnen, een romantische song, een bioscoopkaartje of een foto van een slotje die jullie aan een of andere brug hebben gehangen om jullie liefde te bevestigen. Anyhow.. het kan en mag van alles zijn, klein of groot. Het museum is er naar op zoek! Samen met je persoonlijke verhaal staat het straks in de spotlights in ‘Love Is What You Want’.

Online vanaf maandag 8 juni 2015 t/m februari 2016 op www.LoveIsWhatYouWant.nl.

Offline vanaf vrijdag 4 september 2015 t/m februari 2016 in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

LIWYW_RED_LIWYW_carroussel_960x450

 

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DWDD pop-up museum gaat doorrrrr!

Next Story »

Juf Marit is cool!

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close