Classy rijden in een Givenchy, een make-updoos op wielen!

Rijden in een Givenchy make-up doos, welke vrouw wil dat nu niet?! Nou, okee… misschien een beetje overdreven natuurlijk, maar onze ogen gingen wel een beetje glinsteren bij de aanblik van de foto’s van Citroën DS 3 Givenchy LeMakeUp. Vanaf september is deze stijlvolle ‘voiture’ namelijk, in een gelimiteerde oplage, verkrijgbaar in Nederland.

De reden dat Citroën deze auto speciaal voor vrouwen op de markt brengt is simpel: Meer dan de helft van de bestuurders van de DS 3 bestaat uit vrouwen. Daarom lanceert men deze limited edition in samenwerking met Givenchy. De nieuwe DS 3 Givenchy Le MakeUp is uiteraard smaakvol gekleed, heeft geraffineerde accessoires en wordt geleverd met Givenchy producten. Een innovatief binnenverlichtingssysteem zorgt ervoor dat het makkelijker is om je op te maken in de auto. Een make-up doos op wielen dus! Als dit geen uber-vrouwelijke auto is, weten we het niet meer…

Citroen Givenchy interieurEen auto voor wie zich wil profileren, dat is het bestaansrecht van de DS modellen. Dat geldt ook voor de nieuwe DS 3 Givenchy Le MakeUp: over alles van zowel buitenkant als binnenkant is tot in de kleinste details nagedacht, waardoor het een uniek model is geworden.

De carrosserie is uitgevoerd in parelwit met een aparte textuur dat de naam Blanc Opalin heeft meegekregen. Het dak is uitgevoerd in een contrasterende donkerpaarse kleur Whisper, die terugkomt op de buitenspiegelkappen en het midden van de wielen. Een aluminium GIVENCHY Le MakeUp logo prijkt op de portierstijlen.

Citroen Givenchy interieur make-upHet interieur is zeer herkenbaar met een geanodiseerd ‘pink’ dashboardlijst, die het interieur verlicht. In de armsteun in het midden zit een opbergvak voor een Givenchy Le MakeUp make-up set bestaande uit een Noir Couture mascara, Prisme Visage compact poeder en een Le Rouge lipstick. Een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen nagellak die overeenkomt met het Whisper gekleurde dak vormt hier de finishing touch. De speciaal voor deze limited edition ontwikkelde ‘witte’ LED-verlichting bij de make-up spiegeltjes op de zonneklep verlicht de teint van de voorinzittenden zodat make-up aanbrengen makkelijker wordt. Je hebt dus alles bij de hand om stralende voor de dag te komen, als je dat met deze auto nog niet deed. De vloermatten zijn voorzien van het logo van deze limited edition. How cute! We want!

Wereldwijd zijn er maar 1.400 exemplaren van de DS 3 Givenchy Le MakeUp beschikbaar, waarvan 30 in Nederland te koop zullen zijn vanaf september 2016. Voor de lucky few dus! De vanafprijs van de DS 3 Givenchy Le MakeUp is €25.390

 

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grumpy Cat schittert met dochter Mick Jagger op kalender

Next Story »

wHeels: DS3 Givenchy Le MakeUp is meer dan een make-up doos!

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close