Buienradar; wisselvalliger kunnen we het niet maken…

Het weer is voor mij best belangrijk. Niet alleen privé, want ik ben gek op de zon en de luchtvochtigheid doet nare dingen met me. Maar ook zakelijk. Ik werk in de toeristische branche en daarbij speelt het weer een grote rol. Dus het eerst wat ik in de ochtend die is Buienradar checken. Inmiddels bijna tegen beter weten in. Want, serieus… klopt dat buienradar ooit wel eens??!

Als er code oranje voorspelt wordt, kan ik vrijwel zeker mijn bikini meenemen. Nou ja, misschien een beetje overdreven, maar de verwachting lijkt vaker niet, dan wel te kloppen. Zo ook de lange termijn voorspellingen. Kijk ik de ene week uit naar de ‘tropische week’ van de volgende week, binnen een paar dagen is deze als sneeuw voor de zon verdwenen. Moet je eens voor de grap elke dag een screenshot maken. Niets zo veranderlijk als het weer, zeggen ze dan. Ik zeg: niets zo veranderlijk als Buienradar.

Zomaar wat screenshotjes uit de afgelopen weken:

Op een en dezelfde dag, een screenshot in de ochtend en avond. Waar we in de ochtend nog lekker worden gemaakt met een temperatuur van 23 graden, dalen we in het begin van de avond al met 2 graden op de dinsdag. Ook wordt er op de zaterdag opeens regen verwacht. Toch jammer…

Op de dinsdag krijgen we nog hoge temperaturen voorgeschoteld. Op woensdag kan ik mijn winterjas alweer tevoorschijn halen voor de komende week en is de curve heel anders.

Laten we eens naar komende week kijken en dan kijken hoeveel daar volgende week van klopt. Op woensdag is de verwachting voor zondag 23 graden en voor dinsdag maar liefst 27 graden en de hele week geen regen. Vandaag is voor de zondag alweer 3 graden minder voorspeld en kijk eens aan, op zaterdag toch een buitje… maar de dinsdag blijft standvastig 27 graden. Tot nu toe dan. Wat denk jij? Zit jij volgende week in je bikini of zwembroek op het strand? Ik durf er bijna op in te zetten…

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...

Foto’s: Buienrader

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Surrozaadmoeder in de dop

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close