BREAKING! Jan en Anny stoppen er mee…

Nu moeten wij eerlijk zeggen: wij wisten niet eens dat ze nog samen wat deden, maar vandaag is bekendgemaakt dat Jan Keizer en Anny Schilder stoppen met hun samenwerking. We hebben nog even om aan dit ‘verlies’ te wennen, want het doek valt pas op 31 december 2019. Tien jaar na hun vernieuwde samenwerking.

 Jan en Anny begonnen deze “tweede jeugd” nadat ze elkaar bijna 25 jaar nauwelijks hadden gesproken. Jan: “ Maar zo voelde dat helemaal niet toen we weer samen op de bühne stonden. Het ging gewoon als vanouds. Ik herinner me nog goed dat we er beide nogal door aangedaan waren”.

De oorsprong van dit gouden duo ligt natuurlijk bij BZN. Van 1976 tot 1984 waren Jan en Anny samen het gezicht van de groep. BZN groeide uit tot de meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Eind 2019 zal de unieke, zo herkenbare, stemmencombinatie van Jan en Anny dus niet meer live te horen zijn. Jan: “Ik word volgend jaar zeventig en heb dan ruim 50 jaar dit prachtige vak uitgeoefend. Het is erg mooi geweest, maar ik wil graag wat meer tijd doorbrengen met mijn vrouw, mijn kinderen en mijn kleinkinderen. Maar tot die tijd zal ik als altijd – samen met Anny – mijn uiterste best doen om de mensen een topavond te bezorgen”.

Jan en Anny gaan op theatertour door Nederland en er volgen een aan aantal concerten in België, Roemenië en Zuid Afrika. De concerten krijgen als titel de “Grande Finale”. We zullen ze missen… kuch.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patrick Duffy met Linda de Mol in ‘April, May en June’

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close