Big like me

Lieve mannen,

Ik kijk net naar een programma. Het heet ”Big like me”.
Dit gaat dus over een man die geobsedeerd is door piemels. Nou… vooral zijn eigen dan.

Hij meet, rekt, strekt, meet de omvang, vertelt zijn vrouw dat ”hij” te klein is. Slikt middelen en stopt ”hem” in een pomp. Hij is onzeker. Dat blijkt wel. Hij liegt over zijn maat. Hij denkt dat hij meer plezier in seks gaat krijgen door een grotere piemel. Hij stopt een sok in zijn broek als hij de straat op gaat.

En zijn vrouw zegt dat ze met een freak getrouwd is. Zijn vrienden en zijn trainer zeggen dat hij gek is geworden. Zijn vrouw heeft gelijk. Zijn vrienden hebben gelijk en zijn trainer, die overigens een bokstrainer is, heeft ook gelijk.

Deze meneer heeft een, statistisch gezien, gemiddelde penis. Even uit mijn hoofd (nou, dat is niet waar, ik heb dit opgeschreven…) zijn piemel is 15.2 cm lang en zijn omtrek is 12,7 cm.

Na een week van middelen slikken (ExtenzE voor de liefhebbers), een vacuumpomp gebruiken (weet het merk niet) en zijn vrouw die hem heeft moeten bevrijden uit een pijnlijk vacuumongelukje, mag hij weer opnieuw meten. Lengte 15.5 cm en zijn omtrek is 12.8 cm. Hoera.

3 weken verder. Alle middelen, pompen, hardlopen met pomp, hardlopen, hardlopen zonder pomp.
En dan de laatste meting…

Hij is precies waar hij begonnen was.
Tijd voor een therapeut.

Deze man heeft jarenlang naar pornofilms gekeken. Keek naar een meneer, Jonah Falcon, die de grootste penis ter wereld schijnt te hebben. En heeft besloten dat dit het ideaalbeeld moest zijn. Jonah Falcon werd aangehouden op een vliegveld, omdat ze dachten dat hij een wapen in zijn broek had. Nou denk ik dus dat dat ook zo is…

Jonah heeft een derde been van 34 cm lang. Goed. Even tussen de dames en mij. Jonah ziet er nou niet bepaald uit om mee tussen de lakens te kruipen. Hij is zó enorm trots op zijn leuter dat hij vooral hele strakke spijkerbroeken draagt of, en ik maak geen grapje, wielrenbroeken.

Hij is formaat… euh… stevig. Maar dan in omvang… ehm… zijn lijf dus. Hij zou zo in een aflevering van ”the big bang theorie” kunnen meespelen. Ik zou er niet warm van kunnen worden. Of heet. Nou. Jullie snappen me vast wel.

Stop even lekker met dit onzekere geneuzel.
Een piemel is dus een piemel. Er zit een man aan vast. Meestal dan. En die man vind jij leuk, lekker, even voor het moment of voor lange tijd, of niet. Groot of klein, dik of dun. Ieder heeft zo zijn voorkeur.

En zolang onze poes, doos, vagina of welke naam je er ook aan wil geven, verschillend van vorm en maat mag zijn, mag jullie …… (voer hier je lievelingsnaam in) het ook!
Punt.

Share

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mag ik je tieten zien?

Next Story »

OMG… Nederlanders vinden zichzelf meest sexy Europeanen!

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close