Beste Sylvana

Leg uit. Wat is je doel? Want het ontgaat mij, volledig.

Ik heb inmiddels het idee dat jij alle dagen stad en land aan het afzoeken bent naar uitspraken of bezigheden waar jij je scheur over kan opentrekken. Zout op de slakken kan leggen. Van een mug een olifant kan maken. Dingen waar jij, jij ja, aanstoot aan neemt. Jij. Want je kan mij toch zeker niet wijs maken dat jij hebt afgestemd op Voetbal Inside omdat het je zo’n interessant programma leek. Even lekker je kennis over het voetbal bijspijkeren. En dat dat tegenviel. Dat die mannen grapjes maakten. Op het randje, true. Maar toch. Grapjes. En dat je toen dacht dat je het toch niet zo’n leuk programma vond. Misschien heb je gewoon geen humor en moeten we dat eens aan de kaak stellen.

Het grootste probleem van je azijnpisserij vind ik nog dat jij aan haatzaaien doet en je dat wellicht niet eens door hebt. Wat is je overkomen dat je boos wordt om alles en wilt dat anderen net zo boos zijn? Boos is niet goed, Sylvana. We kunnen niet allemaal hetzelfde zijn en hetzelfde denken, de mens stoot nu eenmaal wel eens een ander mens voor het hoofd en dat is ook oké. Word je hard van. Ik woon in huis met drie figuren die allemaal anders zijn en anders denken, en dus zegt ieder van ons wel eens iets wat als minder lief wordt beschouwd. Dat is prima. Dat is oké. We brullen een paar keer lul en zak en dan is het klaar.

Dus, Sylvana, voordat je weer ergens de noodklok gaat luiden: kijk eens in de spiegel en vraag je ernstig af wat jij eigenlijk aan het doen bent. Want momenteel vind ik dat zorgwekkender dan wat er in Voetbal Inside gebeurt.

Lees meer Lieve Brieven hier

Foto: screenshot YouTube

Share

2 Comments

 1. Sjef
  dec 21, 2017

  Heel hard eens!

  Beantwoorden
 2. Gunilla
  dec 21, 2017

  Hoi Heidi, misschien handig het geheel toch wat objectiever te bekijken. De ergernis over het stomme homofobe geleuter bij voetbal inside werd wat mij en vele anderen betreft terecht aan de kaak gesteld door Sunny Bergman. Helaas schijnt het zo te zijn dat als Sylvana het ergens mee eens is zij de media-haat-orkaan over haar heen krijgt. Laat Sylvana haar mening ventileren, net zoals jij dat doet. Zo irriteer ik me al tijden aan jouw negatieve stukjes. Maar ook jij mag je laten horen. Leven en laten leven. Mooi voornemen voor 2018

  Beantwoorden

OhJaJoh?! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve Alma Mathijsen

Next Story »

Lieve boef, wat ben je toch een boefje…

Whatever

Wat denk jij dan?!

Geloof jij nog in de weersvoorspellingen van Buienradar?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
Close